Памучни дрехи

 

Търсите ли модни памучни дрехи?

 

Памучни дрехи за делнични дни.

"Всеки може да се облече блестящо, когато знае, че трябва да изглежда блестящо" – казва нашумелият моден дизайнер Александър Уонг. Но въпросът се състои в това, как изглежда човек през свободното си време. Най-интригуващ е начинът, по който се обличаме през капризните делнични дни – там прозира истинският стил на личността…


Влакна от памук.

Памукът е най-ценната влакнодайна култура, от която се използва почти цялата част на плода. От влакното се произвеждат прежди и тъкани. Използването на памуковите тъкани и дрехи непрекъснато нараства, въпреки увеличеното производство на изкуствени тъкани. Причината за това е в особеното им качество — регулира топлината на тялото, не предизвиква алергии.

Дрехите от бял памук.

Най-добрият е белият памук. Дрехите от памук затоплят природата на тялото и го омекотяват. Днес те намират най-широко приложение в ежедневието, когато през 2009 г. дръзкият дизайнер Уонг лансира линия от памучни дрехи:
  • тишъртки,
  • топове,
  • рокли,
както и колекция от сандали на високи платформи.




Марката продължава елегантно да въплъщава небрежен даунтаун стил – закачливо смигащ през рамо и почерпил вдъхновение от 80-те.
--------------------------------------------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод